Gas-detectie.nl Alle informatie op een rij
Vragen? +31 50 5712124 of info@basystemen.nl

Over ons


Welkom op de Gasdetectie app! Deze app, speciaal ontwikkeld door BaSystemen voor gasdetectie-gebruikend Nederland, biedt u de mogelijkheid om snel en eenvoudig informatie op te zoeken over het door u te meten gas. Via de zoekfunctie kunt u zoeken in onze gasbibliotheek.
Heeft u eenmaal uw gas gevonden, dan staan hier de belangrijkste eigenschappen vermeld, zoals de grenswaarde en het ionisatiepotentiaal.
Ook kunt u bij elk gas ons advies vinden, betreffende het te gebruiken instrument. Komt u er niet uit, of heeft u nog meer informatie nodig? Maak dan gebruik van de contactopties onderaan de pagina. Wij helpen u dan natuurlijk graag verder!

Deze app is ontwikkeld in opdracht van BaSystemen. BaSystemen is totaalleverancier van meetinstrumenten voor de Arbo, Milieu en Veiligheidssector. Als onderscheidend vermogen zien wij het continu delen van kennis richting onze klanten. Deze app helpt ons hierbij. Heeft u opmerkingen en/of verbeterpunten voor onze app? Mail ons dit gerust naar info@basystemen.nl